Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία ΠΕΠΠΑΣ ιδρύθηκε το 1972 με αντικείμενο την εισαγωγή και πώληση αγροτικών μηχανημάτων καινούργιων και μεταχειρισμένων από χώρες της Ευρώπης όπως Ιταλία,  Γαλλία,  Γερμάνια καθώς επίσης και χώρες της Ασίας:Ιαπωνία,  Κορέα και Κίνα. Η εταιρεία είναι εγκατεστημένη σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 6000τμ στο 42χλμ εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας (διπλά στο Σείριο) Αυλών Αττικής, σε μια καθετή μονάδα που διαθέτει συνεργείο,  βαφείο,  ανταλλακτικά και εκθεσιακό χώρο. Τα προϊόντα μας είναι:  τρακτέρ,  παρελκόμενα ( άροτρα,  φρέζες,  καταστροφείς,  καλλιεργητές,  κουτάλες,  ψεκαστικά κτλ)τρέιλερ,  γεννήτριες, φορτωτές,  σκαπτικά και ανταλλακτικά. Όλα τα μεταχειρισμένα προϊόντα μας ανακατασκευάζονται πλήρως και δίνουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.
Προσφέρουμε στους πελάτες μας,  επαγγελματία ή ερασιτέχνη,  λύσεις για όλες τις ανάγκες, στο δάσος,  στον αγρό,  στον κήπο, το σπίτι,  την βιομηχανία αλλά και το hobby,  μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μηχανήματων όπως: Αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά, μπορντουροψάλιδα, φυσητήρες, απορροφητήρες, ελαιοραβδιστικά, μηχανές γκαζόν, κονταροπρίονα, πλυστικά, ηλεκτρικές σκούπες, κόφτες δομικών υλικών, γεωτρύπανα, εργαλεία χειρός, καύσιμα, λιπαντικά, ψεκαστήρες, εξοπλισμό ατομικής προστασίας, αναλώσιμα, ανταλλακτικά καθώς επίσης, service και επισκευές σε όλα τα μηχανήματα κήπου δάσους και αγρού.

Το όνομα ΠΕΠΠΑΣ είναι συνυφασμένο με την ποιότητα τη συνέπεια αλλά και τις καλές τιμές χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Απόδειξη οι χιλιάδες πελάτες που μας έχουν προτιμήσει όλα αυτά τα χρόνια σε όλη την Ελλάδα και τους ευχαριστούμε για αυτό!