MI 422 ρομποτική μηχανή γκαζόν VIKING

Γρήγορη και ευέλικτη σε μικρές εκτάσεις

Τιμή: 1.309,01€
Βαρύτητα: 9 kg

Λεπτομέρειες

Η συμπαγής ρομποτική μηχανή γκαζόν iMow MI 422 είναι ιδανική στις μικρές και μεσαίες επιφάνειες. Η MI 422 εξυπηρετεί επιφάνειες έως περ. 500 m² με τέλειο σχήμα κοπής σε πραγματικά μικρό χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, το γκαζόν είναι σύντομα διαθέσιμο για απεριόριστο παιχνίδι και διασκέδαση.

Τύπος μπαταρίας                                                                              Li-Ionen 40 Wh Accu 29 V

Ύψος κοπής (15 θέσεις)                                                                   mm20-60

Πλάτος εργασίας                                                                               cm20

Βάρος προιόντος kg                                                                            9

Μετρημένη στάθμη                                                                           49

ηχοπίεσης LpA dB(A)

 

Μέγιστη επιφάνεια κουρέματος m²                                             έως 500

Μέσος χρόνος κουρέματος (ανά φόρτιση μπαταρίας) min     30

 

Πρότυπο

 • Σταθμός σύνδεσης
  Αν βρέχει ή η μπαταρία αδειάσει, το iMow πηγαίνει στο σταθμό σύνδεσης και επαναφορτίζεται αυτόματα. Με το έξυπνο σύστημα φόρτισης, αποφασίζει από μόνο του εάν είναι απαραίτητη μια ταχεία φόρτιση ή αν η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί σε κανονική, και ως εκ τούτου πιο ήπια λειτουργία. Ο σταθμός σύνδεσης μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία, είτε εντός είτε εκτός της ζώνης του γκαζόν. Παρακαλούμε προσέξτε τις πρόσθετες προδιαγραφές για την τοποθέτηση της περιμέτρου του καλωδίου.
 • Τροχοί με πέλμα έλξης
  Το iMow κινείται κατά μήκος αξιόπιστα, ακόμα και σε περιοχές με πυκνότερο γρασίδι, ανώμαλο έδαφος και ήπιες κλίσεις (έως 35%). Επιπλέον, δεν είναι μόνο τροχοί με προφίλ ομαλής λειτουργίας, αλλά επίσης και αυτοκαθαριζόμενοι.
 • Αυτόματη επιστροφή στο σταθμό φόρτισης
  Από προεπιλογή, το ρομποτικό χλοοκοπτικό ταξιδεύει πίσω στο σπίτι του στο σταθμό σύνδεσης κατά μήκος της περιμέτρου του σύρματος. Εάν απαιτείται, και ανάλογα με το ύψος της περιοχής κούρεμα, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το χλοοκοπτικό να ταξιδέψει σε αντιστάθμισμα των 0,3 έως 0,7 m στην περίμετρο σύρματος. Παρακαλούμε να λαμβάνονται υπόψη τυχόν αναγκαία πρόσθετα υλικά εγκατάστασης (π.χ .: καλωδίωση AED 600)
 • Βασικός εξοπλισμός
  1 μηχάνημα (συμπ. μόνιμα εγκατεστημένη μπαταρία και λεπίδα), 1 σταθμός σύνδεσης (συμπ. 4 μανταλάκια για τη στερέωση στο έδαφος), 1 iRuler (εργαλείο για την τοποθέτηση της περιμέτρου με σύρμα)
 • Κάλυμμα με αισθητήρες
  Κινητό κάλυμμα με αισθητήρες για την αναγνώριση εμποδίων. Αν το μηχάνημα προσκρούσει έναντι ενός εμποδίου, οι δυνάμεις κρούσης εκτρέπονται κατά μήκος του καλύμματος και το μηχάνημα αλλάζει αμέσως κατεύθυνση. Επίσης εάν το κάλυμμα σηκωθεί, οι λεπίδες σταματάνε αμέσως.
 • Φωτεινή οθόνη LCD
  Το χειριστήριο με φωτεινή οθόνη LCD μπορεί να αφαιρεθεί από το εργαλείο – έτσι δεν χρειάζεται να σκύψετε για να κάνετε τον προγραμματισμό. Ο προγραμματισμός είναι πολύ εύκολος, χάρη στη διαισθητική καθοδήγηση του χρήστη.
 • Αλεστικό μαχαίρι
  Κατά την κοπή του χόρτου, το αλεστικό μαχαίρι αλέθει το κομμένο υλικό σε πολύ μικρά κομμάτια τα οποία επιστρέφουν στον χλοοτάπητα ως λίπασμα. Το αλεστικό μαχαίρια με λεπίδα ακονισμένη και από τις δύο πλευρές, αλλάζει τη φορά περιστροφής μετά από κάθε ακινητοποίηση του μαχαιριού έτσι ώστε να φθείρεται ομοιόμορφα και να παραμείνει κοφτερό για περισσότερο χρόνο.
 • Integrated theft protection

  Πολύπλευρη προστασία
  Με τη βοήθεια των διαφόρων επιπέδων ασφάλειας, το ρομποτικό χλοοκοπτικό μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί μόνο μετά την καταχώριση ενός προσωπικού κωδικού ΡΙΝ – ως εκ τούτου, δεν υπάρχει θέμα κλοπής. Στα μοντέλα με την εφαρμογή iMow (MI 632 C και ΜΙ 632 PC), αυτό μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί για να εντοπίσετε το μηχάνημά σας.

Προαιρετικά

 • Στέγαστρο iProtect
  Σε πολύ ηλιόλουστη κλίματα, το προαιρετικό σκίαστρο μπορεί να είναι πρακτικό: Προστατεύει το iMow σας από τη θερμότητα, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του σημαντικά.